Tak for næsten 8 gode år.

Jeg har idag taget den svære beslutning, at afvikle Nexo Denmark ure, som vi kender det idag.
Jeg har ikke opnået det jeg ønskede mig, nemlig at gøre det til min levevej.  Der er kun én jeg kan bebrejde, og det er mig selv.

Jeg kom frem som lyn og torden tilbage i 2013, og alt så lyst og lovende ud – Jeg var et af de første, såkaldte mikro ur brands i Danmark. Jeg har været med til at starte en trend, som senere skulle vise sig, at overhale mig indenom. – Jeg har siden 2013 solgt mange tusinde ure, takket været jer.
Det jeg har opnået, og oplevet med Nexo Denmark er jeg fandme stolt af.
Ja, jeg har også lavet fejl, men ingen er fejlfri, men jeg har lært en pokkers masse jeg kan tage med mig videre. 

Jeg er iværksætter, og derfor elsker jeg at søsætte nye projekter! Jeg har lært, at jeg med tiden skal skille mig af med mine projekter, så nye kræfter kan tage over, så jeg kan sætte gang i nye projekter.

Hvad betyder det så for dig der køber et ur nu, eller allerede er ejer af et Nexo Denmark ur?

Det kommer ikke til at betyde noget – Din garanti vil jeg stå ved, og jeg vil selvfølgelig stadig reparerer ure med fejl. Nexo Denmark lukker ned, men jeg vil stadigvæk lave ure til Virksomheder på special bestilling.
Så derfor har vi fortsat vores værksted! 

TAK til dig.

Havde det ikke været for din støtte, havde jeg aldrig kommet så langt – Det der har drevet mig, er mennesker som dig som gang på gang har støttet op når jeg havde brug for det.

Af hele mit hjerte – Tak for at have været med mig, nogle endda i snart 8 år.

I har betydet alt, og uden jer havde jeg ikke fået alle de fine oplevelser, samt lærdom. Mange af jer har jeg mødt, og andre har jeg skrevet med. – Tak!

Fremtiden?

I fremtiden vil jeg fokusere på Nexo Denmark Private Label, Navnehuen.dk samt Navnesko.dk

Kærlig hilsen,
Nexo_Martin