Drømmer du/i om et ur, specielt designet til jer?

 

Jeg åbner nu muligheden for, at dette bliver muligt. Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke laver logo ure, og hvis jeg accepterer opgaven tegner jeg i samarbejde med jer, et unika ur som kun vil tilhøre jeres firma eller organition.

Vil du høre mere, så tøv ikke med at skrive til mig nederst på siden.

I efteråret 2015 fik jeg en lidt anderledes forespørgelse. En gut med navn Morten, fra fra ESK. 721 i Aalborg spurgte om jeg havde mulighed for at lave et ur til dem. Efter lidt overvejelse var jeg ikke i tvivl, så jeg gik igang med at tegne, og efter lidt forskellige udkast kom vi frem til et design, som vi alle er helt vilde med. Urene blev leveret i foråret 2016. Urene blev bestilt på eget initiativ fra gutterne i ESK. 721, og finanserede dem af egen lomme.

ESK. 721 Aalborg

Special opgave til Air Transport Wing i Aalborg, Forsvaret

I foråret 2018 fik jeg så endnu en henvendelse fra en anden del af det danske forsvar. Kontakten til Jens fra Station Nord kom i stand ved at ESK. 721, som jeg tidligere har lavet et ur til, havde været en tur forbi i det nord østlige Grønland, hvor gutterne holder til. Jeg fik udarbejdet lidt forskellige udkast, og efter små 14 dage, var vi kommet i mål og urene kunne sættes i produktion. Urene blev bestilt på eget initiativ fra gutterne på Station Nord, og de finanserede dem af egen lomme

Station Nord

Special opgave til Station Nord, Forsvaret

I Januar 2019 fik jeg en henvendelse fra personlaet hos Arktisk Kommando i Nukk . En ildsjæl synes det kunne være sjovt, hvis jeg prøvede at tegne et ur til dem. Jeg gik igang og inden længe havde de bestemt sig for at få leveret 100 nummereret, special designet ure. Urene som jeg har leveret til dem er simpelthen så super fine, og jeg er mega stolt af resultatet. Urene er blevet leveret i Maj 2019. Urene blev bestilt på eget initiativ fra personalet hos Arktisk Kommando, og de har finanseret dem af egen lomme.

Arktisk Kommando

Special opgave til Arktisk Kommando i Nuuk, Forsvaret

Send en uforpligtende forespørgelse.

5 + 7 =