Historien bag – Jeg var i sommeren 2018 hittede jeg et væg ur. Jeg splittede det ad, så jeg kun stod med urværket, for så at lave mit eget ur sammen med min mindste søn. Processen var fantastisk og givende, og jeg havde 1 time med min søn, hvor vi brugte alt det kreative vi havde i os, for at skabe et ur til hans værelse. – Resultatet var helt unikt!

Jeg kom fra det igen, men i efteråret 2018 læste jeg så en artikkel fra world econommic forum, som beskrev de 10 vigtigste ting verden skulle sætte fokus på i 2020, og på en 3. plads lå kreativitet. Med det i mente tænkte jeg tilbage på min søn´s ur, som var meget kreativt, og valgte at ligge det ud på de sociale medier. Mere lagde jeg ikke i det, indtil der var nogle der skrev og kommenterede hvor fint det var, samt at de synes det var en god idé.

Hmmmm….  Det var et kald! Jeg begyndte at undersøge mulighederne for, at kunne tilbyde andre at have den samme kvalitets tid og følelse som jeg havde efter, at have haft dette projekt med min søn.

Resultatet er Nexo Krea! _En pakke der indeholder alt hvad man skal bruge, for at lave et minde for livet.

Nexo_Martin