HISTORY

Hej,
 
Mit navn er Martin, og jeg stiftede tilbage i 2013 Nexo Denmark watches.
 
Jeg havde i 2012 med stor succes importeret nogle billige ure kaldet MONOL i et par år. Men producenten ville begrænse mig, og der var flere lande jeg ikke fik lov at afsætte urene i, og så var det jeg tænkte. Hvorfor skaber jeg ikke bare mit eget ur brand, hvor der ingen begrænsninger ville være, og hvor jeg så ville kunne have hele verdenen, som min legeplads.
 
Først skulle jeg finde på et navn til mit brand, og det var ikke svært. Da jeg jo er bosat i Nexø på Bornholm, var det nærliggende at kalde urene Nexo, en lidt mere international udgave af Nexø. De første streger til Nexo Denmark blev slået i efteråret 2012, og i foråret kom de første prøver hjem. Ret vild oplevelse, at stå med sit eget design i hånden.
 
Idéen til mine ure var, at tegne enkle stilrene ure i en høj kvalitet, som alle har råd til.
 
Jeg valgte at bestille 1. udgave af Nexo Denmark Black S urene, samt 1. udgave af Nexo Denmark Leonora urene hjem. I slutningen af august 2013 landede den første sending af ure, og jeg var ikke til at skyde igennem af stolthed, men nu skulle urene jo så sælges.
Vi kom på markedet med 120 kmt. og havde allerede før julen i 2013 fået sending nr. 2 hjem som også blev solgt før nytår, så alt var fryd og gammen.
 
De første ure havde nogle børnefejl, som jeg så måtte rette op på. Vi måtte bla. skifte urværkerne ud, da dem vi havde fået i til at starte med havde for mange fejl. Vi bruger idag udelukkende, kun urværker fra Citizen og Seiko.
 
Siden 2013 er der sket meget, og jeg har taget gode, men også dårlige beslutninger for Nexo Denmark. Men vigtigst af alt, så har jeg lært en masse på min vej. Min virksomhed har også gjort, at jeg har mødt en masse søde og spændende mennesker rundt om i verden.
 
I 2018 udviklede jeg også en lille smykkeserie, som for alvor kom frem i september 2018.
 
Foråret 2019 bød på endnu en nyhed – NEXO KREA <3 Nexo Krea henvender sig til børn, og barnlige sjæle. Tanken er at man skal lave sit eget ur, og dermed få en masse kvalitets tid sammen.
 
ALLE urene bærer lidt af Bornholm på bagkassen, samt har et navn. Her kan du læse lidt om et par stykker af dem:
Nexo Christel: Christel er navnet på min mor, og selvfølgelig var der et ur der skulle opkaldes efter hende.
Nexo Lykke: Lykke er navnet på min højt elskede mormor, som desværre ikke er hos os længere.
De bedste hilsner,
Martin Heidemand

*

Virksomheds oplysninger: Nexo Denmark Aps. – Aasen 7 – 3730 Nexø – Cvr. 34717869

Kontakt oplysninger: Mail: mhh@nexo-denmark.com –